Etusivu

19kesä19:00ENSI-ILTA: Minä Kunnanjohtaja, Pertti Koivula19:00

20kesä14:00Minä Kunnanjohtaja, Pertti Koivula14:00

25kesä19:00Minä Kunnanjohtaja, Pertti Koivula19:00

23heinä19:00Anneli ja Keijo19:00

24heinä19:00Minä Kunnanjohtaja, Pertti Koivula19:00

25heinä14:00Minä Kunnanjohtaja, Pertti Koivula14:00

  • Anopit
  • Terapian tarpeessa
  • Seinäruusu

Näytellä ja Näprätä

Olen näyttelijä joka alkoi näprätä vuonna 2012 koruja osittain sattuman kautta. Luin sanomalehteä keittiön pöydän ääressä aamukahvista nauttien.Tyttäreni leikki lasihelmillä, mitkä olivat koristeena pöydällä tuikkukuppien väleissä. Yksi helmi pyörähti tyttäreltäni vahingossa lehden päälle.- Ei saa koskea niihin! ärähdin unenpöpperössä. Yht äkkiä huomasin, että lasihelmi suurentaa sanomalehden tekstin. Lamppu syttyi päässäni. Näistähän saisi vaikka kivoja koruja.Ensin tein yhden sormuksen. Sitten lahjaksi ystävälleni toisen. Kohta naapureille ja puolen vuoden päästä minulla oli seitsemän jälleenmyyjää. Kierrätys on  pääroolissa koruissani, jotka syntyvät villin mielikuvituksen siivittämänä. Näin synty Näytellä ja Näprätä.
Kokonainen Elämys-puoti avasi ovensa kesäkuussa 2016 Juvalle Kuninkaankartanon kesäteatterin pihapiirissä olevaan aittaan ja palvelee teitä kesä-heinäkuussa. Mikkelin Kenkäveroon putkahti viime kesänä toinen Kokonainen Elämys-puoti, joka on myös auki kesäaikana.

Puodeista sinulla on mahdollisuus ostaa uniikkien ja persoonallisten kierrätyskorujeni lisäksi myös liput Kuninkaankartanon -ja Sahanlahden kesäteattereiden esityksiin.

Haluan tarjota teille Kokonaisen Elämyksen niin laadukkaan kulttuurin kuin persoonallisten käsitöiden muodossa.

Näytellä ja Näprätä  tuottaa joka vuosi vähintään yhden esityksen, jossa ammattinäyttelijät laittavat itsensä likoon. Esityksiä voi myös tilata ja ne kiertävät ympäri Suomea.

Olen hyvin onnellinen saadessani tarjota teille myös laadukasta ammattikesäteatteria sekä Kuninkaankartanon- että Sahanlahden kesäteattereissa maamme ykkösnimillä tähditettynä.

Iloa talveen ja nähdään näytösissä!

Rakkaudella
Pauliina Hukkanen